Om jag fick välja hur jag skulle vinna

Betdreamers.com är ju en sajt för drömmare. Eller det drivs åtminstone av en drömmare. Och nu ska här drömmas. Har du någonsin funderat på hur du skulle vilja vinna pengar? Jag menar alltså inte hur mycket, utan på vilket sätt du skulle vilja vinna. De flesta tror jag skulle vilja kunna sktyra om att de jobbat ihop pengarna. Det ger liksom mer respekt om man säger att man har slitit ihop pengarna kontra en turgubbes skryt om hur han satt i TV och skrapade triss. Men om vi räknar bort det här med att tjäna pengar och bara pratar om att vinna pengar så är det här mina topp tre scenarion för att vinna en massa deg.

1. Slots

Detta är en solklar etta. Slots är det spelet som jag spelar allra mest. Och du kan vinna så otroligt mycket pengar på slots. Grejen med den här spelkategorin är att man spelar så himla avslappnat. Tänk dig raka motsatsen som skulle vara om man står på Solvalla och ropar in en häst. Då är pulsen uppe och man har en massa andra skrikande dårar omkring sig. När man spelar slots så sitter man ju hemma och degar. Jag skulle vilja känna känslan av att bara sitta ihopsjunken spelandes som vilken vardag som helst och helt plötsligt dra in så mycket pengar att man kan pensionera sig på en gång. Precis som den där killen på Paf gjorde.

2. Eurojackpot

Jag skulle vilja vinna Eurojackpot. Det bör vara ganska uppenbart varför kan jag tycka. Det är för att den här jackpoten är massiv. Eller den kan vara det. Tänk att bara sitta och kolla lite slött på dragningen och sedan stå där som ensam vinnare av 500 miljoner kronor. Vilken dröm.

3. Skraplott

Ända sedan jag var liten har jag gillat skraplotter. Det var innan internet fanns i var mans hem dessutom. Vi brukade ibland skrapa lotter från Svenska Spel som en liten familjesyssla. Det var kul då och det är kul nu. Jag har dock aldrig vunnit särskilt mycket pengar på att skrapa. Det skulle jag verkligen vilja göra. Allra helst vill man ju sitta och mysa med Tilde de Paula i nyhetsmorgon och dra hem några miljoner.