Hann inte spela på Benitez

Nu är alltså Rafa Benitez klar för Real Madrid. Jag skulle ha spelat på det hos Unibet där jag fortfarande har lite pengar liggande. Men jag var för sen. Jag fördömer det förbannade internet som jag har. Jag har nämligen precis bytt internet-leverantör eftersom det gamla inte dög för fem öre. Jag kunde sitta och spela poker och vara mitt uppe i en fin pott och bli frånkopplad. Den tilten skulle jag inte önska min värsta fiende. Så jag bytte. Jag har inte hunnit utvärdera mitt nya internet, men påkopplingen gick inte alls smärtfritt. Massa grejer med routern skulle uppdateras och det blev bara strul på en gång. Jag ville gärna spela på att Rafael Benitez skulle bli nästa tränare för Real Madrid. Men eftersom internet strulade så förbannat mycket kunde jag inte lägga min satsning. Jag tror jag blir galen.

Hur som helst är alltså spanjoren klar för Real Madrid. Jag tycker att det är okej val. Real Madrid är ju som de alltid har varit. Man sparkar sina tränare hej vilt och tror att det är rätt sätt att driva en fotbollsklubb. Det kanske det är också. Det är ju inte så att Real Madrid inte är ett meriterat gäng…

Men jag undrar jag. Att komma tvåa i ligan och åka ur semifinalen i Champions League är ju inte så himla dåligt. Om kravet är att vinna La Liga eller Champions League varje år så är det omöjligt att inte få sparken förr eller senare. Champions League är naturligtvis det svåraste att vinna. Cupspel är så oförlåtande. Om man gör en dålig match eller har marginalerna emot sig så är man ute. Real Madrid är säkert bättre än Juventus sett över 10 matcher. Men över två möten så kan allt hända och nu åkte man ut i semin. Ingen skam i det. Och i ligan har man kommit till korta mot Barcelona som hittade superformen och slapp skador på sina nyckelspelare. Ancelotti fick ju både Modric och James Rodriguez skadade och det förlorade man poäng på.

Nåja. Jag begriper inte beslutet att sparka Ancelotti. Men det ska bli kul att se vad Benitez kan göra. Även fast jag är lite förbannad att jag inte hann spela på att han skulle bli nästa permanenta Real-manager.