En av de bättre insättningsbonusarna jag tagit

På tal om insättningsbonusar så har jag själv faktiskt norpat en. Det är inte så ofta att jag får möjlighet att göra det eftersom jag redan har så många spelkonton. Det är nämligen så att en bonus per kund gäller. Har du redan registrerat dig så kan du inte bara ta en ny bonus hela tiden. Det finns en anledning till att det kallas för välkomstbonus. Detta kan ibland vara lite frustrerande. Jag minns till exempel när jag startade konto på Casumo. Då körde de med en insättningsbonus på 200 euro. Dagen efter, bokstavligt talat, dubblade de värdet på bonusen till 400 euro. Du må tro att jag blev förbannad.

Men det hör inte hit nu. Spelbolaget och bonusen som jag tänkte prata om nu är Mobilbets. Du kan kolla in själv på mobilbet.com. De har lite olika typer av bonusar. Man får välja på två alternativet. Alternativet som jag tog var en välkomstbonus på 300 %. Det är inte alls dåligt. För att förklara den snor jag fräckt från mobilbets eget exempel: sätt in 200 kronor och få 800 kronor att spela för. Om du räknar på vad 300 % av 200 kronor är så finner du att det är 600 kronor. Så det blir 200+600=800 kronor. Riktigt schysst får man allt säga.

Saker att tänka på med mobilbets bonus

Det är 200 kronor som gäller. Varken mer eller mindre. Sedan ska man tänka på omsättningskravet är 35 gånger pengarna. Tänk också på att vissa spel räknas mindre mot omsättningen än andra. Roulette är ett sådant spel till exempel. Som vanligt rekommenderas att alltid läsa fullständiga villkor på den spelsajten som utfärdat bonusen.

I övrigt är jag rätt nöjd med spelutbudet på mobilbet. Man har möjlighet att spela på allt oavsett om det är sport eller casino. Sedan är ju deras grej mobilspel. Och det gillar ju jag som är en mobilnörd av rang.